Je kind wil dolgraag een snoepje, maar jij vindt dat je kind vandaag wel genoeg suiker op heeft. Je zegt daarom “Nee” en denkt dat daarmee de discussie gesloten is. Maar daar denkt jouw kind anders over.

Hij/zij begint te smeken, te dreigen, te huilen en te schreeuwen. En jij begint je steeds gefrustreerder te voelen. Je herhaalt de boodschap keer op keer totdat je roept “Oke, neem dat snoepje maar! Maar dit is wel de laatste keer!” Je voelt je onrustig van binnen en hebt het idee weer gefaald te hebben. Dit moet toch ook anders kunnen?

Iedere ouder weet dat grenzen stellen bij het opvoeden hoort. Het geeft duidelijkheid, rust en houvast. Maar hoe zorg je nou dat je een grens stelt zonder je schuldig te voelen? En zonder dat je je kind kwetst of beschadigt?

nnn

Een harmonieus gezin met respect voor elkaar

bbb

Je wil een liefdevol en harmonieus gezin zijn waarin je kind zich veilig voelt en waarin zijn/haar behoeften gezien en gerespecteerd worden. Maar ondertussen heb jij ook bepaalde behoeften en meningen. En lijkt het er soms op dat je bij ieder vraag van jouw kind of over je eigen grens moet gaan of een keiharde strijd moet voeren. Veel ouders vinden het dan ook lastig om een grens te stellen op een liefdevolle en verbindende manier.

Vind jij dit ook een uitdaging? Dan is de workshop “Liefdevol grenzen stellen aan je kind” iets voor jou.

In deze workshop:

  • krijg je informatie over het nut van grenzen stellen;
  • kom je te weten waarom jouw kind jouw grens blijft opzoeken;
  • ontdek je (door een stuk zelfreflectie) wat jij kan doen om een liefdevolle, maar krachtige grens te stellen die in verbinding is met jezelf en je kind;
  • leer je hoe je je jouw grens kan op een heldere en liefdevolle manier kan communiceren;
  • leer je hoe je je jouw grens kan op een heldere en liefdevolle manier kan communiceren.

Na deze workshop heb jij meerdere handvatten om op een een heldere, rustige en liefdevolle manier jouw grenzen te stellen. Zonder zelf boosheid of frustratie te ervaren en daarnaast een liefdevolle en verbindende relatie te behouden met je kind.

Je begrijpt je eigen eerder gevoelde frustratie beter. En je weet nu hoe je op een andere manier kan reageren die in lijn is met wie jij bent en waar je voor je staat. Je voelt je rustiger en zelfverzekerder tijdens het aangeven van jouw grens. En je kind zal zich veilig, gezien en gerespecteerd voelen door jou als moeder.

vvv

Veel gestelde vragen

bbb

Voor wie is deze workshop?

De workshop “Liefdevol grenzen stellen aan je kind” is voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar oud.

Mag ik mijn kind meenemen naar de workshop?

Nee, helaas. Deze dag staat echt in het teken van jou en jouw beleving van het ouderschap. Het is daarom belangrijk dat je even loskomt van het zorgen voor je kind(eren) en het gericht zijn op hun behoeften. Juist dan kan je een helder beeld krijgen van jezelf , waarom het voor jou lastig is om grenzen te geven en wat jij nodig hebt om deze wel op een liefdevolle , duidelijke en verbindende manier te geven.

Waar en wanneer wordt deze workshop gegeven?

De workshop wordt binnenkort weer gegeven (datum volgt) in de praktijk van Tanja van Leeuwen (Generaal de Bonsweg 1, Grave).

Tijdens deze dag zijn koffie, thee, en een lekkere lunch inbegrepen.

Hoe groot is de groep?

Er kunnen maximaal 6 vrouwen deelnemen aan de workshop.

Wat kost deze dag?

De kosten voor deze workshop (en de investering die je hiermee doet voor jouw gezin) bedragen 140,- euro p.p.

nnn

nn

nnn

Geef je op voor deze workshop en zet vandaag nog de stap naar een meer harmonieuze en gelukkige relatie met je kind.

nnn

Klik op onderstaande knop en laat je gegevens achter. Je ontvangt van mij dan een bevestiging en de factuur.

vvv

vvv

Ik kijk er naar uit jou binnenkort te ontmoeten!

Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd bellen of mailen.

nnn

Contactinformatie:
Tanja van Leeuwen
email: info@tanjavanleeuwen.com
tel.nr. 06-40242400