Testimonials

Liefdevol, oprecht, krachtig, integer, duidelijk en toepasbaar.

bbb

Jij hebt mij zoveel meer gebracht dan al die jaren therapie! Ik ben je ontzettend dankbaar!

bbb

Wat heeft Tanja een heerlijke rustgevende en vertrouwenwekkende stem! Bij haar voel je je direct gehoord en gezien. Ze heeft oog voor details en al snel een goed overzicht van onderliggende zaken die er spelen. Hierdoor kon ik me zelf richten op het ‘pijnstuk’ zonder dat ik de details in de gaten hoefde te houden.
Ze biedt opties aan om er mee aan de gang te gaan en heeft ook vertrouwen in je eigen oordeel – helpt je in je eigen kracht komen. En dat is iets wat heel belangrijk is voor veel mensen en een grote kracht van Tanja.

bbb

Ik liep in het leven en het moederschap tegen een aantal dingen aan waar ik de vinger niet op kon leggen waar het nou vandaan kwam.
De afgelopen jaren veel ellende gezien/doorgemaakt dus het kon van alles zijn.

Ik voelde mij steeds verder weg drijven en wist niet meer waar ik het zoeken moest… radeloos zoekende…

En toen kwam Tanja op mijn pad.

Wauw, na ons eerste gesprek al viel er zoveel op zijn plek!

Van plekken waar ik het niet meer zocht en man wat zat dat diep!
Het was confronterend en pijnlijk maar Tanja was zo liefdevol en wist precies de juiste tools te geven om verandering te brengen.

Iedere dag ben ik nog even in gedachten met haar tools en voer ik deze uit. Stukje bij beetje begin ik weer te stralen en voel ik mij groeien.

Twijfel je? Niet doen, Tanja’s begeleiding is echt het beste wat je voor jezelf kan doen!
Ik raad het iedereen aan.

Lieve tanja, 1000 maal dank. Jij hebt mij weer richting mijn pad gebracht. Het licht weer laten zien, rust gebracht in ons hele gezin.
Ik blijf aan mijzelf werken. Dankjewel dat je mij hebt laten zien dat het vanuit diep in mij komt, nu kan ik verder.

Met jou hoop ik ❤

bbb

Tanja is enthousiast, open en liefdevol , hierdoor voel je je snel bij haar op je gemak. Ze neemt alle tijd, ze stelt je op je gemak en komt tot de kern, de punten waar jij last van hebt. Ik voelde mij een stuk lichter na afloop en in de weken die volgenden merkte ik dat het mij veel bracht. Ik had minder last van mijn belemmerende overtuigingen en kon loslaten wat mij niet meer diende. Het stroomde weer. Ik ben er heel blij mee!

bbb

Tanja is allereerst gewoon een heel fijn mens! Heerlijk om mee te praten, begripvol en hartelijk.
Een tijdje terug hadden wij contact aangaande de dochter van mijn vriend. Hierin is ze onwijs behulpzaam geweest. Vol liefde en vertrouwen stapt zij in de verbinding en dat voelt goed.
Dus ja! Ik zou Tanja absoluut aanbevelen. Mooi mens, jouw unieke kijk op ouderschap gaat vele levens raken en veranderen