Over mij

Hoi, ik zal me even voorstellen!

Ik ben Tanja, getrouwd met een leuke man (een houtdraaier in hart en nieren) en ik ben moeder van een dochter (2011) en een zoon (2014). 

Als ik mezelf moet omschrijven dan zou ik als eerste de natuur noemen. Ik hou van de natuur. Van de bossen, de zee, de dieren, de wind, de zon en alles wat buiten is. Je vindt me dan ook vaak in het bos waar ik heerlijk wandel of stil kan zitten om alles om me heen te bewonderen.

Daarnaast ben ik een echte levensgenieter en heb ik een grote passie voor kinderen. Hoe kinderen leren, hoe kinderen leven, de zienswijzen van kinderen en de manier waarop ze in het leven staan. Het is ieder keer een magische ontdekking en een verrijking voor mijn eigen leven.

Ik heb me dan ook altijd omringd met kinderen. Als leerkracht van groep 6,7 en 8 in het basisonderwijs. Als Educatief Medewerker van verschillende gemeentes waarbij ik werkte met kinderen van groep 1 tot en met de middelbare school. En daarna als thuisjuf voor mijn eigen kinderen en gastouder voor kinderen die thuisonderwijs krijgen.

Vanuit mijn expertise en ervaring met het werken met kinderen kan ik me dus goed inleven in de belevingswereld van kinderen. En kan ik een goede voorstelling maken van de dynamieken waarmee kinderen te maken hebben in hun gezin en in de klas.

Ook is het inleven in de rol van moeder is uiteraard geen probleem. Ik heb mij geschoold op vele gebieden die mij als ouder inspireerden en mijn leven lichter en plezierig maakte (denk hierbij aan verbindende communicatie, spiegelgedrag van kinderen, verhelpen van trauma’s & onbewuste overtuigingen en het opvoeden vanuit verbinding en zelfvertrouwen )

Ik werk met enorm veel passie en plezier tijdens de coaching en trainingen die ik geef aan ouders en kinderen. En ik vind het machtig mooi dat ik een bijdrage mag leveren aan het ervaren van meer verbinding, plezier, zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld in de levens van ouders en kinderen.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen? Kijk dan eens rond op mijn website onder het kopje aanbod.

Of volg mij op Facebook!