• Hebben je kind en jij (te) veel strijd met elkaar?
  • Lijkt het alsof jullie elkaar niet begrijpen?
  • Is de communicatie tussen jullie te vaak verwijtend, afstandelijk of zelfs helemaal niet aanwezig?
  • Heb je moeite met de opvoeding van je zoon/dochter en wil je hem/haar hierin betrekken?
  • Maak je je zorgen om je kind op emotioneel vlak en wil je je kind hierin begeleiden ?

Wanneer je kind ouder is dan 8 jaar, dan kunnen jullie met ouder-kind coaching samen werken aan betere relatie en een betere sfeer bij jullie thuis.

Hierdoor:

  • versterk je jullie band;
  • geef je je kind het vertrouwen dat hij/zij gezien wordt als een waardevol gezinslid;
  • laat je zien dat zijn/haar gevoelens, behoeften en belevingswereld belangrijk zijn voor jou;
  • wordt jullie gezinsdynamiek zichtbaar
  • groei je samen als gezin.

Wat kan je verwachten

Tijdens een eerste gesprek bespreken we waar jullie nu tegenaan lopen. Wat willen jullie veranderen? Waarin snappen jullie elkaar niet? Waardoor ontstaat de strijd, de vermoeidheid in jullie relatie of de miscommunicatie?

Ik neem een neutrale positie in en zie jullie allebei als unieke personen. Jullie hebben allebei je eigen verhaal, ervaringen en behoeften. En jullie hebben allebei recht om jullie visie te delen.

Ik vind het erg belangrijk dat we het tijdens de gesprekken ook luchtig en plezierig houden voor jullie allebei. Jullie willen verandering en daar gaan we aan werken. Vanuit een positieve invalshoek en vinden we mogelijkheden.

Samen bepalen we vervolgens naar welk doel we willen werken.

Vervolgens plan ik samen met jullie individuele gesprekken in met ouder en kind. We koppelen tussentijds terug hoe het gaat en we bespreken de voortgang.

We sluiten uiteraard weer gezamenlijk af waarbij we de gestelde doelen bespreken. Ook hierin ligt de focus op vooruitgang, verbinding en positiviteit.

Belangrijk

Het kan zijn dat er tijdens de coaching pijnlijke stukken in jou of je kind naar boven komen. Denk aan trauma of nare ervaringen uit het verleden. Hoewel het soms naar kan voelen om hieraan herinnerd te worden, is het heel goed deze ervaringen te bespreken. Vaak vormen ze een basis waardoor de negatieve situatie kon ontstaan of blijven bestaan. Het is dus een enorme kans op groei en verdieping in jullie relatie.

Ik heb veel ervaring met trauma-verwerking en kan jullie hierin goed begeleiden.

Ouder-kind coaching maakt je los van jullie situatie en geeft jou de mogelijkheid jouw kind als uniek individu te zien. Jullie krijgen allebei meer inzicht voor elkaars behoeften en gevoelens. En vanuit liefde en begrip voor elkaar vinden jullie samen een nieuwe balans.

Zijn jullie beiden toe aan een nieuwe, frisse, en fijnere relatie?
Plan dan een afspraak met mij in.

Je mag me bellen (06 40 24 24 00) of stuur me een mail (info@tanjavanleeuwen.com). Dan neem ik contact met jou op.

Ik werk op twee manieren. Je kan bij mij in de praktijk komen in Grave. Ook bestaat er de mogelijkheid om online te videobellen via Whatsapp of Zoom.

Zo is er altijd een mogelijkheid voor jullie om te werken aan een betere relatie met elkaar en een fijnere gezinssituatie bij jullie thuis.

Kik hier voor meer informatie over de openingstijden & locatie en de tarieven.