De Volle maan en een fijn ritueel

Heb jij gisterenavond de VOLLE MAAN gezien? Bij ons was het helaas te bewolkt, maar gevoeld heb ik haar zeker wel. De afgelopen dagen was er zoveel gaande in mijn leven. En ik hoorde dat veel om me heen. Misschien herken jij het ook.

Blijdschap, verdriet, frustratie, angst, berusting, dan weer willen knallen… een rollercoaster aan emoties en gedachten.

Mijn lijf was heel helder. VERTRAAG. Connect opnieuw met wie je bent. Je mag aarden en gewoon ZIJN.

En dat deed ik. Op allerlei verschillende manier. In de zon, in huis, samen met ons gezin en alleen. Maar alles in het Hier en Nu.

Ik heb gisterenavond het water buiten gezet. En ook de rosekwarts, bergkristal en amethist. Gewoon omdat het zo voelde.

Op mijn blote voeten stond ik daar. Mijn handen richting de maan. Voelend wat ik nu mag ontvangen. Aan liefde, vertrouwen, inzichten en eigen-wijsheid.

Echt lieverds, ik weet eigenlijk niet veel over de maan en de kristallen. Maar ze roepen mij al zo’n tijd.

Volle maan is voor altijd een bijzondere tijd. Zelfs als ik me er niet bewust van was dat ze er was, voelde ik van alles en begreep ik achteraf dat ze weer vol was.

Ik hoef niets te leren over de maan om haar energie te ontvangen. En om te voelen wat het mij brengt. Júist het pure contact is zo prachtig en helder. Ik mag ZIJN. Net als de maan 🌕.

En dat geldt voor ons allemaal. Je hoeft niet nog meer kennis op te nemen. Niet nog meer te weten om gewoon gelukkig te mogen zijn. Volmaakt jezelf. In verbinding mét jezelf.

Vanochtend dronken wij het water. En Pien zei direct “Hey, het water proeft anders. Het voelt veel dikker, alsof ik erop kan kauwen.”

En dat is precies wat het is. De maanenergie zit in het water. En wij nemen haar energie direct op in ons lichaam. Een trilling van liefde, heling, onvoorwaardelijkheid en puurheid.

Het is voor mij een opnieuw ontdekt ritueel wat ik graag blijf doen, omdat het gewoon zó goed voelt. ❤

Vandaag ga ik ZIJN. Vanmiddag met de schapen in het veld. En nu onder het stromende water van de douche. Héérlijk.

Hoe ga jij vandaag bewust aanwezig zijn in het hier en NU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *