Je hebt niet nog een methode nodig. Echte verbinding met jezelf is de oplossing voor al je problemen/uitdagingen

Deze wereld heeft niet nog meer technologie nodig om ons te entertainen. Niet nog meer methodes, analyses en bedachte oplossingen.

Alles om ons heen vraagt om echtheid. Diepgang. Weer terug de verbinding in met onszelf en de meest pure vorm hier op aarde die wij ZIJN.

Vandaag was ik op een plek die mij eerder ontroerde. Een plek over ons leven in de ijzertijd.

Deze plek liet mij voelen en verbinden met een tijd die wij ooit leefden. En die nog steeds in ons dna is opgeslagen als een herinnering. Als iets dat wij kennen en in basis nog steeds naar terug getrokken worden.

En hoewel ik een grote verbinding voel met deze tijd en deze mensen, was de magie van deze plek weg.

Er hingen nu overal beeldschermen met quizvragen. Elektronische spelletjes waarin een tijdsdruk zat. En het klopte niet meer.

Júist op deze plek waarin wij weer teruggeleid mogen worden naar de verbinding met wie wij ZIJN. Júist waar je verstilling en eenvoud verwacht.

En het mooie was, voor mij klopte het niet meer. En daardoor klopte het júist heel goed.

Want door dit contrast voelde ik opnieuw wat míjn waarheid is. Wat ik geloof. En waar ik iedereen in wil aanraken die dit óók voelt.

Het is tijd om opnieuw de verbinding op te zoeken met onszelf. Met wie wij écht zijn. Met wie jij écht bent.

Alles kan mooier, sneller en nog meer digtaler gemaakt worden. Maar het mist zijn doel. We worden er niet wijzer van. De wijsheid zit in ons.

We mogen weer gaan voelen.

Het leven kan zoveel rustiger, eenvoudiger, verbindender.

We laten ons gek maken door duizenden prikkels per dag. Een telefoon waar we continu alles in op kunnen zoeken. Weer een filmpje, weer wat info, even uitzoeken dit, even een appje sturen, mail checken, oh ja, alvast even inplannen….

Maar de oplossing zit niet in alles buiten ons. Niet in nog meer info. Niet in nog een methode.

Het antwoord zit in jou. In jouzelf.

Over alles waarover je nu twijfelt, alle onrust die je voelt. Jouw rust en jouw antwoorden krijg je. Wanneer je alles om je heen loslaat wat jou afleidt, wat jou eigenlijk niet voedt. Waarvan je dénkt dat je het nodig hebt om goed genoeg te zijn.

Je bént goed genoeg. 
Je bént perfect. 
Je bént mens.

En je mag dat weer gaan ervaren. 
Vanuit je lijf. 
Vanuit rust. 
Vanuit verbinding met jezelf.

Wat ik de vrouwen met wie ik werk mee wil geven is dat we ons weer kwetsbaar mogen opstellen. Dat we weer opnieuw mogen gaan voelen. En mogen gaan vertrouwen op wat we voelen.

Jouw lichaam weet zó goed wat jij nodig hebt. 
Jouw lichaam weet exact wat jij kan doen om weer balans, plezier en rust te voelen.

Het is aan jou om weer te gaan luisteren. En vervolgens op een liefdevolle, maar krachtige manier te handelen. Door het verleden los te laten en het heden te omarmen. Gericht op de toekomst. Jóuw toekomst. Precies zoals dat bij jou past.

Voor mij was dit een prachtige spiegel. Én een uitnodiging. Om nog meer mezelf te zijn. Te volgen wat mijn hart zegt. En te vertrouwen dat mijn hart klopt voor mij. ❤ Ook al voelt dat soms spannend, eenzaam of onzeker. Het is de enige weg naar een vervuld en écht gelukkig leven 🙏.

En mijn uitnodiging aan jou is: Wat roept jouw hart al heel lang en negeer jij? Wat is jouw grote hartedroom die jij vanaf nu meer wilt erkennen in jouw leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *